Kunstgebit Capelle aan den Ijssel

Veel mensen in Nederland hebben een kunstgebit, waaronder ook de bewoners van Capelle aan den IJssel. Heeft uw tandarts u verteld dat u een kunstgebit nodig gaat hebben? Tandprothetische praktijk van der Leeuw is specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen, dus ook de volledige prothese. U kunt bij ons terecht voor een kunstgebit Capelle aan den IJssel. Heeft u echter al een kunstgebit en ervaart u problemen daarmee? Dan is een klikgebit in regio Capelle aan den IJssel wellicht iets voor u.

Tandprothetische praktijk van der Leeuw is het adres voor een klik of kunstgebit Capelle aan den IJssel en omstreken. Bij ons bent u immers ook verzekerd van:

  • Verantwoorde nazorg;
  • Vernieuwing en reparatie van uw kunstgebit voor Rotterdam e.o.;
  • Ook het adres voor een gedeeltelijk kunstgebit of klikgebit;
  • Vrijblijvend advies en informatie;
  • En ruim 30 jaar ervaring als uw tandprotheticus.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor kunst- of klikgebit in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en informatie. Dit doet u door te bellen naar 010 – 451 62 00 of door een e-mail met uw vragen te sturen naar info@kunstgebittenkliniek.nl.

Tandprothetische praktijk van der Leeuw is gevestigd aan de Maria Danneels Erf 75 in Capelle aan den IJssel.

De mogelijkheden van een klikgebit Capelle aan den IJssel

Het grootste verschil, tussen onze kunstgebit en klikgebit, is dat de klikgebit vast geklikt wordt op een aantal implantaten. Er bestaan drie verankering systemen om het kunstgebit vast te zetten over de implantaten en wel de volgende:

  • met drukknoppen,
  • met magneten,
  • met een steg, staafje tussen de implantaten.

Welk systeem er bij u gebruikt wordt, is afhankelijk van verschillende factoren. Dit zal met u besproken worden, als gekozen is voor een klikgebit in Capelle aan den IJssel.

Heeft u verder nog vragen over de voordelen van een klikgebit? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een kunstgebit in Capelle aan den IJssel? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken voor kunstgebit Capelle aan den Ijssel

Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen. Direct een afspraak maken? Bel dan naar Tandprothetische praktijk van der Leeuw via nummer 010 – 451 62 00. Of vul ons contactformulier in. wij nemen dan direct contact met u op.

 

kunstgebit capelle aan den ijssel