Kunstgebit Rotterdam

Zo’n drie miljoen Nederlanders hebben een kunstgebit, waaronder ook heel veel inwoners van Rotterdam. Bent u toe aan een kunstgebit Rotterdam? Tandprothetische Praktijk van der Leeuw is specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen, dus de volledige prothese. Bij ons kunt u dan dus ook terecht voor een nieuw kunstgebit of zelfs een klikgebit in Rotterdam. Heeft u juist al een kunstgebit en heeft u daarmee problemen? Dan is een klikgebit in regio Rotterdam wellicht iets voor u.

Onze praktijk is een erkend en gecertificeerd tandprothetische praktijk en is dan ook het adres voor een kunst- of klikgebit Rotterdam en omstreken. Bij ons bent u immers ook verzekerd van:

  • Verantwoorde nazorg;
  • Vernieuwing en reparatie van uw kunstgebit voor Rotterdam e.o.;
  • Ook het adres voor een gedeeltelijk kunstgebit of klikgebit;
  • Vrijblijvend advies en informatie;
  • En ruim 30 jaar ervaring als uw tandprotheticus.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw kunst- of klikgebit in Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en informatie. Dit doet u door te bellen naar 010 – 451 62 00 of door een e-mail met uw vragen te sturen naar info@kunstgebittenkliniek.nl. Tandprothetische praktijk van der Leeuw is gevestigd aan de Maria Danneels Erf 75 in Capelle aan den IJssel.

Het verschil tussen klik- en kunstgebit Rotterdam

Het grootste verschil, tussen ons kunstgebit en klikgebit uit regio Rotterdam, is dat het klikgebit vast geklikt wordt op een aantal implantaten. Een implantaat kunt u in principe vergelijken met een kunstwortel, die als een schroef in de kaak wordt geplaatst. Deze plaatsen wij op de plaats waar voorheen uw tanden en kiezen hebben gestaan.

Het maken van het kunstgebit op implantaten verschilt niet veel met het maken van het “normaal” kunstgebit uit regio Rotterdam. Ons professionele team moet er echter wel voor zorgen, dat het gebit perfect op de implantaten past en het gebit geen negatieve krachten uitoefent op de implantaten, waardoor deze verloren zouden kunnen gaan.

Kunstgebit Rotterdam reparatie?

Ook voor reparatie aan uw kunstgebit Rotterdam kunnen wij verzorgen. Neemt u contact met ons op via ons contactformulier, wij helpen u snel en graag!

Klikgebit Rotterdam

Wilt u meer weten over de voordelen van een klikgebit Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden bovendien graag uw vragen over een klik- of kunstgebit uit regio Rotterdam. Direct een afspraak maken? Mail via onze contactpagina of bel naar 010 – 451 62 00.

 

kunstgebit rotterdam